Storytel kokemuksia - ilmainen kokeilujakso

4.5/5
ota yhteyttä

Kokemuksia Storytel äänikirjapalvelusta – alapuolelta löydät kattavan tiivistelmän kokemuksistamme Storytelin ilmaisen kokeilujakson ajalta.

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirja ja e-kirja palveluista – valikoimasta löytyy jopa yli 400 000 teosta joita voit kuunnella ja lukea rajattomasti.

Verkkosivujensa mukaan Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu.

Rajaton määrä kuunneltavaa ja luettavaa

 Testasimme Storytelin ilmaisen kokeilujakson ja sen tarjonnan – palveluna Storytel on hyvin samanlainen BookBeatin ja muiden vastaavien kanssa – kuukausihintakin on lähes identtinen. 

Valikoimat ovat lähestulkoon samankaltaiset, tosin huomasimme, että Storytelin puolelta löytyi ehkä hieman enemmän tieto- ja ammattikirjallisuutta.

Storytel hinta - kuinka paljon pitää maksaa?

Storytelin hinta vaihtelee 16.99€/kk ja 25.99€/kk välillä – valittavanasi on kolme vaihtoehtoa, joista jokaiseen kuuluu rajaton määrä lukemista ja kuuntelua.

  • Unlimited-paketti maksaa 16.99€/kk ja siihen sisältyy 1 aikuinen ja 1 lapsi (kids mode).
  • Unlimited family-paketti maksaa 20.99€/kk ja siihen kuuluu 2 aikuista ja 2 lasta (kids mode).
  • Unlimited Family Plus-paketti maksaa 25.99€/kk ja siihen sisältyy 3 aikuista ja 3 lasta (kids mode).

Valikoima

Storytelin valikoimaan kuuluu noin 200 000 tuotetta sisältäen äänikirjat, e-kirjat, podcastit ja Storytel Original -sisällöt. 

Sisällön striimaus onnistuu suoraan sovelluksesta, tai vaihtoehtoisesti voit ladata ne offline-tilaan, jolloin ne ovat käytettävissäsi myös silloin, kun sinulla ei ole internettiä lähettyvillä.

Sovellus

Äänikirjasovelluksen saat asennettua älypuhelimeesi tai tablettiin App Storesta tai Google Playsta. 

Sovellus on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, joitain pieniä vikoja siinä kuitenkin on, kuten esimerkiksi se, että eteen tai taakse voi kelata vain 15 sekunnin pätkissä.

Onko Storytel kokeilemisen arvoinen?

Meidän mielestämme kannattaa ehdottomasti kokeilla ilmaista kokeilujaksoa, sekä testata ja verrata kilpailijoiden palveluihin.

Me tykkäsimme Storytelistä, sen valikoimasta ja sovelluksesta, vaikka sovelluksessa jotain pieniä viilauksia voisikin tehdä, mutta varmasti kehittäjät päivittävät sovellusta tulevaisuudessa.

Usein kysytyt kysymykset

Storytelin hinta vaihtelee tilauksesi mukaan. Tarjolla on kolme eri vaihtoehtoa – 16.99€/kk, 20.99€/kk ja 25.99€/kk.

Kids Mode on Storytelin -sovelluksen käyttäjäprofiili, jonka avulla lapsi saa turvallisen pääsyn lastenkirjavalikoimaan. Sinun täytyy ladata ensin Storytel-sovellus lapsesi laitteelle ja tämän jälkeen kirjautua tunnuksilla sisään – tämän jälkeen mene sovelluksen asetuksiin ja laita Kids Mode päälle.

Kyllä pystyt. Tallenna kirja ensin offline-tilaan, jonka jälkeen voit jatkaa lukemista ja kuuntelua milloin tahansa ja missä vain ympäri maailmaa.

Katso myös muut äänikirjapalvelumme: