Nextory - kokeile ilmaiseksi parhaat äänikirjat

5/5

Nextory vuonna 2012 perustettu äänikirjoihin ja e-kirjoihin keskittynyt digialan yritys, joka on kasvanut kovaa vauhtia eteenpäin vuosi vuodelta – eikä syyttä. 

Tällä hetkellä Nextory taistelee kilpailijoidensa BookBeatin ja Storytelin kanssa suosituimman äänikirjapalvelun tittelistä. 

Nextoryn yhtenä etuna kilpailijoihin verrattuna on hinta, sekä sen laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.

 

ota yhteyttä

Miksi valita Nextory?

Nextorya ei turhaan kutsuta kirjojen Spotifyksi – lataa sovellus puhelimeesi ja kirjat liikkuvat siellä missä sinäkin, oli internet yhteyttä tai ei. 

Kuukausimaksua vasten voit nauttia rajattomasti ääni- ja e-kirjoista. Sama malli toimii kaikissa äänikirjapalveluissa, paitsi Elisa Kirjassa.

Koska sinulla on rajaton määrä valinnanvaraa, voit ottaa myös ”riskejä” vapaammin – voit valita teoksia, joita et välttämättä kehtaisi ostaa itsellesi suoraan ja myöhemmin katua, kun ostos ei osunutkaan ihan nappiin.

Laaja valikoima erilaisia kirjoja

Nextorysta löytyy todella laaja valikoima eri kategorian teoksia. Meidän suosikkejamme olivat tietokirjallisuus ja erilaiset selfhelp-kirjat. 

Palvelusta löytyy myös todella paljon uutuuskirjoja, joihin saattaa olla kirjastoissa pitkä jono ja uutuuksia lisätään myös usein. Valikoimasta löytyy uutuuskirjojen lisäksi myös klassikkoja, sekä jopa oppiaineiden kurssikirjoja.

Jos sinulla on lapsia perheessä, niin Nextorysta löytyy myös laaja valikoima lastenkirjoja aina iltasaduista Mauri Kunnaksen klassikoihin.

Meidän perheessämme palvelu on ollut kovalla käytöllä varsinkin lapsilla, ja täytyy myöntää – niin meillä aikuisillakin.

Helppo käyttää

Sovellus toimii siten, että luot itsellesi tunnuksen, jonka jälkeen lataat sovelluksen puhelimellesi tai tabletille. Tämän jälkeen voit lunastaa ilmaisen kokeilujakson, joka kestää 14 päivää.

Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään ja sen voi peruuttaa helposti tilin asetuksista, jos palvelu ei ollutkaan mieluinen. 

Lataa ääni- ja e-kirjat offline tilaan

Kuten muissakin äänikirjapalveluissa, Nextory-sovelluksessa pystyt lataamaan teokset offline-tilaan, jolloin niiden kuunteleminen tai lukeminen onnistuu myös ilman internet yhteyttä, olit sitten missäpäin maailmaa tahansa.

Voit kokeilla Nextorya ilmaiseksi painamalla alla olevaa nappia – jos palvelu ei ole mieleinen, voit perua sen, eikä tililtäsi veloiteta mitään.

Kuinka paljon Nextory maksaa?

Kuten aikaisemmin totesimme, kannattaa ehdottomasti käyttää ensin ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen miettii tulisiko palvelulle käyttöä.

Kokeilujakso kestää 14 päivää ja sen voi peruuttaa missä vaiheessa tahansa, eikä tililtäsi veloiteta mitään.

Jos haluat jatkaa palvelua, niin hinta on kuukausimaksulla 13.99€/kk ilman sitovaa määräaikaa. Kultajäsenyys on 16.99€/kk ja se antaa sinulle oikeudet lukea kaikki uutuusteokset heti niiden tultua palveluun.

Kuten muillakin äänikirjapalveluilla, niin Nextorylta löytyy myös mahdollisuus lisätä perheenjäseniä tilille. Kilpailijoihen verrattuna perheenjäsenten lisääminen onnistuu paljon edullisemmin, koska Nextoryn perhejäsenyydellä maksat alkaen 19.99€/kk ja saat omat profiilit yhteensä jopa neljälle perheenjäsenelle.

Meidän mielestämme hinta on todella hyvä, jos otetaan huomioon, että sillä saa kuunnella ja lukea teoksia rajattomasti sijainnista sekä kellonajasta riippumatta.

Tilausvaihtoehdot

Nextoryn asiakkaana valittavanasi on viisi eri tilausvaihtoehtoa:

Hopea – saat käyttöösi 80% valikoimasta ja maksat 13.99€/kk – uutudet ovat käytössäsi 6kk julkaisusta.

Kulta – saat käyttöösi koko valikoiman, uutuudet mukaan lukien. Kulta on tilausvaihtoehdoista suosituin ja se maksaa 16.99€/kk

Perhe – perhetilauksilla käytössäsi on koko kirjavalikoima, sekä mahdollisuus useammalle käyttäjälle. Perhe 2 -tilaus maksaa 19.99€/kk ja sisältää kaksi henkilöä. Kolmen hengen Perhe 3 -tilauksen hinta on 23.99€/kk ja Perhe-4 -tilauksen hinta 27.99€/kk.

Ominaisuudet

Sovellus

Sovelluksen voit ladata puhelimelle, tai tabletille joko App Storesta tai Play Kaupasta, riippuen laitteesi käyttöjärjestelmästä.

Sovellus on helppokäyttöinen, sekä käyttäjäystävällinen – tallennus onnistuu offline-tilaan ja pystyt kelaamaan eteen- tai taaksepäin 15 sekunnin sykleissä, jos jokin kohta meni sinulta ohi.

Sovelluksessa voit myös lisätä kirjoja suosikkilistallesi, josta voit niitä myöhemmin poimia luettavaksi/kuunneltavaksi sitä mukaa kun kerkeät.

Kun olet viimeistellyt kirjan, voit jättää arvosanan kirjalle 1-5 väliltä ja sovellus myös ehdottaa sinulle samantyylisiä, sekä saman kirjailijan teoksia.

Nextoryn plussat ja miinukset

Usein kysytyt kysymykset

Nextory on kuukausimaksullinen ääni- ja e-kirjojen vuokrauspalvelu, jonka kautta pystyt kuuntelemaan, sekä lukemaan kirjoja rajattomasti kuukausimaksua vastaan.

Kuukausimaksun hinta alkaa 13.99€/kk ja maksimijäsenyys maksaa kuussa 19.99€ johon sisältyy jopa neljän perheenjäsenen lisääminen.

Palvelu toimii sovelluksella, joka sinun täytyy ladata laitteellesi – tällä hetkellä tuettuja käyttöjärjestelmiä ovat iOS ja Android.

Aloita rekisteröimällä tili – tämän jälkeen voitte ladata sovelluksen joko Google Playsta tai App Storesta, riippuen laitteesi käyttöjärjestelmästä. 

Suosittelemme käyttämään ilmaisen kokeilujakson, jos et ole vielä käyttänyt – tämän avulla pääset tutustumaan helposti palveluun ja saat selville onko se juuri sinulle mieleinen.

Ilmainen kokeilujakso kestää 14 päivää ja sen voi perua minä hetkenä hyvänsä helposti ja vaivattomasti.

Koejakson ensimmäinen päivä alkaa silloin, kun luot oman tilisi.

Jos et halua jatkaa palvelua, tulee sinun perua tilaus viimeistään koejakson viimeisenä päivänä. Tämä onnistuu kirjautumalla tilillesi ja menemällä asetuksiin.